Homeopátia

A homeopátiás gyógyítás nem új keletű dolog. Bizonyítják ezt régi magyar közmondások is: „Kutyaharapást szőrével”, meg „Ami elrontotta, az meggyógyítja”. Vagyis már őseink is ismerték a homeopátia alapelvét: a bajt hasonlóval, vagy ugyanazzal kezeld.

Az édes homeopátiás golyócskák felszínére a gyárban mikronnyi vastagságban permetezik fel a természetes hatóanyagokat, önnek pedig csak el kell szopogatnia azokat, mintha cukorkák lennének.

Mostanában sokan támadják a homeopátiát azzal, hogy hatásmechanizmusát nem ismerjük, meg hogy gyógyszer nélkül hogyan lehet meggyógyulni…

Azonban világban sok mindennek nem ismerjük a működési elvét, ami működik. Márpedig a homeopátia működik: gróf Széchenyi István idegrendszere sem omlott össze mindaddig, míg az őt homeopátiás szerekkel kezelő orvosa meg nem halt.

A homeopátia nem csodaszer, de kiválóan gyógyítható vele sok hétköznapi baj: például allergia, emésztési panaszok, hasmenés, székrekedés, bőrbetegségek és szemölcsök, megfázás, influenza, herpesz, sportsérülések; és még hosszan folytathatnánk a sort.

A homeopátiás kezelés révén tehát meggyógyulhat gyógyszerek – s az azokban lévő vegyi anyagok – szedése nélkül, természetes módon.

A homeopátiás tanácsadásra fél-egy órát kell rászánnia, mert a beszedendő szerek felírása előtt alaposan ki kell kérdeznünk önt.

FOGLALJON MOST IDŐPONTOT RENDELÉSÜNKRE, KATTINTSON A FOGLALÁSRA